Yemek Tarifleri

Günde 70 Dolar $ Cointellect -Cloud Mining - En Az 1'e 2 Kazanç

0
Merhaba,

Cointellect, cloud mining işi yapan Estonya Talinn merkezli bir şirket. Teknik bilgi olmadan sadece sunucu kiralamak suretiyle coin kazanma işine başlayabiliyorsunuz.

Estonya'da olmalarının birkaç avantajı var. İlki Talinn'de elektrik bedava. 1000W'lık miner cihazlarını bedavaya çalıştırıyorlar yani. İkincisi bu cihazlar müthiş bir ısı üretiyor. Bırakın klimayı adamlar kışın ısıtma amaçlı bile kullanırlar. UFO'dan daha iyi ısıtacağına eminim

Türkiye'de 300 MHS'lik makine alıp evde çalıştırsanız ayda 300 TL elektrik faturası gelmesi lazım.

2 türlü kazanç durumu var. 1. masaüstü programla kazanmak ki günlük en fazla 0.25 eur kazanacak ve bilgisayarın işlemcisini %100 kullancaktır.

Dosyaları nasıl bayt cinsinden ölçüyorsak bu işi yapan sistemleri de hash cinsinden ölçüyoruz.

Standart bir PC, saatte 7 kilohash yani 0,007 megahash gücünde çalışıp günlük 0.25 euro civarı coin kazandırıyor.

Oysa ki en düşük kiralanabilir güç 10 megahash/sn gücünde.3 aylığına en düşük paketi kiraladığınızda verdiğiniz 90 euroya karşılık toplamda 180 euro ödeme alıyorsunuz. Üstelik parayı almak için sadece ertesi günü beklemeniz yeterli. Her gün paketin getirisi olan 2.2 euro hesabınızda oluyor.

Burada 1/2 gibi ciddi bir getiri var. Aşağıdaki tablolara bakarsanız daha da fazla getiren paketler var. Ciddi bir getiri söz konusu.

Ancak 100 binlerce euroyu sisteme koyamıyoruz. Çünkü sistem genel olarak %90-%95 dolu çalışıyor. 1 ay önce 2000 MHS olan kiralanmış güç bugün 11000'de ve sürekli artmasına rağmen kimi zaman yeni kiralama yapacak sistem bile kalmıyor.

Bir diğer frenleme mekanizması da paket sayıları. Starter'dan 3, Pilot'tan 5 paket alabiliyoruz en fazla. Basic paketi de en fazla 10-15 tane alabilecek kadar oluyor.



A1 ve A2 paketleri daha avanyajlı mesela. Onlar açacakları Çin datacenterında çalışmaya başlayacak paketler. Hatta f/p'si en iyi olan paket A1 paketi olacak diyebilirim.

10 Euro'yu görünce PayPal'a, 0.01 Euro'da ise (PC'nin 1 saatlik kazancı) Dogecoin walleta alıp kullanabilirsiniz.

Aşağıdan da görülebileceği üzere paket de satın almışım, bütün kazançlar da açıkça gözüküyor.



Hatta yukarıdakine göre 11 euro çekmeme rağmen 5 euro fazla ödeme yapmışlar. Diğer arkadaşlardan da doğrulattım, Doge çekince fazla alınıyormuş.

Dogecoin cüzdanına aldıktan sonra ödemeyi almış oluyoruz. Mesela Dogecoin olarak alıp cryptsy.com'dan BTC'ye çevirip BTCTurk üstünden çeviriyorum ya da direkt BTC olarak kullanıyorum. Mesela namecheap.com BTC kabul ediyor.

Bu yandan bakarsanız alan adı maliyetinizi yarıya, üçte bire hatta iyi yatırım yaparsanız 13'te birine düşürmek mümkün.

Üye olmak için altaki linle tıklayın  ...



0 yorum:

Yorum Gönder