Yemek Tarifleri

Cointellect.com ile Günde 100$ dolar !!!! bedava

0
Refsiz Link ; Referans Kodu olmadan üye olamıyorsunuz...

Cointellect Üyelik

Cointellect Nedir?

Cointellect bir cloud mining havuzudur. Siz programı indirirsiniz ve bilgisayarınızın CPU/GPU işlemcisini kullanarak Dogecoin kazar. Kazma hızınıza bağlı olarak toplam kazılan miktardan Euro kazanırsınız.

Cointellect ile Ne Kadar Kazanırım?

Cointellect'de kazanmak için Contracts almanız gerek. Aldığınız Contract paketine göre günlük sabit Êuro kazanırsınız. Contract aldığınızda bilgisayarınız açık olmasa da para kazanmaya devam edersiniz.

Birden Fazla Contract Almam Mümkün Mü?

Sistem buna izin veriyor. Ancak ilk 3 Contract seçeneğinin üst limiti var. Diğer paketlerde üst limit yok. Aldığınız Contract'lar paralel olarak çalışır. 2 Starter Contract aldığınızda günlük €4.44 kazanırsınız.

Ödemeler Nasıl ve Kaç Günde Yapılıyor? Minimum Ödeme Miktarı Kaç €?

Ödemeler için minimum tutar €0.01. Hesabınız €0.01 olduğunda çekeceğiniz tutara karşılık Dogecoin olarak ödeme alabilirsiniz. Dogecoin ödemeleri anında yapılır. Paypal minimum ödeme tutarı €10. Hesabınız €10 ulaştığında Paypal hesabınıza çekim yapabilirsiniz. Paypal ödemeniz en geç 10 gün içinde gelir. Her gün ödeme talep edebilirsiniz.

Contract Almadan Nasıl Kazanabilirim?

Programı indirip CPU/GPU işlemcinizi kullanarak para kazanabilirsiniz. Ancak bu miktar çok fazla olmayacaktır. Ortalama bir GPU performansıyla tahminim günde €0.10 - €0.50 arasında kazanç sağlayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz paralar ile de Contract alarak cebinizden para çıkmadan daha hızlı kazanmaya başlayabilirsiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder