Yemek Tarifleri

Köpüklü kahve Yapmanın Püf Sırrı Nedir :)

2

Haydi o güzel tecrübelerimizi paylaşalım. :) 

Köpüklü kahve pişirebilmenin sırrı nedir? 

Yorumlarınızı bekliyoruz.

2 yorum: Leave Your Comments

  1. Bol köpüklü olması için kısık ateşte şeker ve kahvesini karıştırdığınız kahvenin, köpüğü kabarana kadar pişirin. Köpüğünü fincana döküp, kahveyi 8-10 saniye daha kaynatmak üzere cezveyi ocağa koyun.
    Kalan kısmını da fincana boşaltın ve ikram edin. Umarım bol köpüklü ve leziz kahveler pişirebilirsiniz. Bol şans.

    YanıtlaSil
  2. daha düne kadar kahve sevmezdim hiç, bi bahve dükkanına gittim kuzenle, adamlar bi kahve yaptı o gün bu gündür neredeyse hergün içiyorum, bol köpüklü kahve nasıl yapılır sorusuna benim verebilecek bir cevabım yok ama yapan olursa her daim içerim :)

    YanıtlaSil